fbpx

Megbízási díjak, árak


Minden megbízásom más és más. A megbízóval közösen összeállított feladatok, teendők időintervallum és mennyiség tekintetében cégenként eltérnek egymástól, így megbízási díjak is a rám bízott feladatmennyiség szerint alakulnak. Kérem, keressen bizalommal, átbeszéljük a teendőket, és a konkrét információk alapján küldöm a konkrét árajánlatot.

Az első 30 perces konzultáció ingyenes.

Ezen alkalom során gyorsan kiderül, hogy működik-e közöttünk a kémia, el tudjuk-e képzelni, hogy együtt dolgozunk a cég fejlesztésén.

Az első megbeszélés történhet személyesen, vagy online, telekommunikációs felületek segítségével. A virtuális találkozónk megszervezésében is szívesen segítek, ha szükséges, küldöm én a meghívót, és megadom a belépéshez szükséges instrukciókat.

Vállalok eseti megbízásokat is, ezek elszámolása óradíjas. A feladattal töltött időt a Toggle Track alkalmazással mérem, és riportálom Önök felé.

Konzultáció : 25000.- Ft / óra

Eseti, operatív megbízások óradíja: 9800.- forinttól feladattól függően.

A hosszabbtávú, az adminisztrációs folyamat átalakítását, fejlesztését, rendbetételét célzó közös munka díja a felatat nagyságától függ és előzetes egyeztetés után, egyedi árajánlatban kerül meghatározásra.