fbpx

Szerzői jogi nyilatkozat

A szolgáltató neve:Kucharik Gabriella egyéni vállalkozó
A szolgáltató székhelye:1171 Budapest, Tanár utca 30.
A szolgáltató elérhetősége:gabriella.kucharik@gmail.com
A szolgáltatót nyilvántartásba vevő hatóság:Belügyminisztérium
Nyilvántartásba vételi szám:34826106
Adószám:66414706-1-42
Kamara megnevezése:Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara
A tárhelyszolgáltató adatai:Cégnév: Websupport Magyarország Kft.
Székhely: 1132 Budapest, Victor Hugo utca 18-22.
Adószám: 25138205-2-41
EU-s közösségi adószám: HU25138205
Cégjegyzékszám: 01-09-381419
Bankszámlaszám: 10701049-49390807-51100005 (CIB Bank Zrt.)
IBAN bankszámlaszám: HU83-1070-1049-4939-0807-5110-0005
SWIFT kód: CIBHHUHB
Email: info@mhosting.hu

Jelen weboldal kizárólag Magyarországon élő személyek részére készült, így a szolgáltatásokra és promóciókra vonatkozó valamennyi információ kizárólag az adott országra vonatkozik. A weboldal megnyitásával az oldal Felhasználója elfogadja, hogy a jelen Jogi Nyilatkozat kötelezi őt. Ha nem ért egyet a nyilatkozatban foglaltakkal kérem, ne használja a weboldalt.

A www.gabrielsoffice.hu honlapon található tartalom – ideértve többek között az oldal felépítését, kivitelezését, az oldalon található szövegeket, egyes fényképeket, grafikákat, illusztrációkat, hang- és videó anyagokat – Kucharik Gabriella szellemi alkotása. A honlap tartalma, illetve bármilyen alkotóeleme – a szabad felhasználás eseteit kivéve – csak a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény rendelkezéseinek megfelelően, Kucharik Gabriella előzetes írásos engedélyével használható fel. Ha egy konkrét elemben (pl. szöveg, grafika, kép, fénykép) más forrás van feltüntetve, a felhasználáshoz a szerző hozzájárulása szükséges.

Erre tekintettel tilos a művek fentiektől eltérő bármely technikai módszerrel bármely típusú adathordozóra történő többszörözése, átdolgozása, terjesztése, nyilvánossághoz közvetítése vagy más módon történő felhasználása a szerző írásbeli engedélye nélkül.

Csak az „Ingyenesen letölthető tartalom„-ként megjelölt anyagokat lehet szabadon felhasználni, a szerző előzetes, írásos engedélye nélkül.

A honlap látogatásával a látogató elfogadja a honlap tulajdonosa által meghatározott feltételeket. A honlap tulajdonosa megtesz minden erőfeszítést annak érdekében, hogy a honlapon közölt információk naprakészek, a valóságnak megfelelőek és pontosak legyenek, az esetleges pontatlan adatközlésből eredő károkért azonban nem felel.

A honlap olyan linkeket tartalmazhat, amelyek más internetes oldalakra vezetnek. Ezen oldalak tartalmáért a tulajdonos semmilyen felelősséget nem vállal. A tulajdonos fenntartja ugyanakkor magának a jogot arra, hogy a honlapra külső felhasználók által feltett külső linkeket ellenőrizze, szükség esetén törölje.

A honlap tartalmának megosztása csak forrásmegjelöléssel -vagyis a honlap domain címének, a posztok alcímeinek pontos megjelölésével- engedélyezett.

Ez a tilalom nem érinti az 1999. évi LXXVI. szerzői jogról szóló törvényben szabályozott szabad felhasználási eseteket, amelyekre azonban kizárólag a törvényben meghatározott felhasználói kör részére, illetve a törvényben meghatározott célból és mértékben van lehetőség.

Kapcsolat felvétel: Ha bármilyen kérdése vagy panasza lenne a weboldallal kapcsolatban, forduljon a weboldal tulajdonosához az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

Kucharik Gabriella info@gabrielsoffice.hu; 06 70 774 2015

A weboldal tulajdonosa fenntartja a jogot, hogy a weboldalon szereplő tartalmakat bármikor módosítsa.