fbpx

Rólam

Tisztelt Érdeklődő!

Kucharik Gabi káoszmenedzser vagyok.

Mit jelent ez? Én vagyok az, aki segít rendet tenni a céges adminisztrációs folyamatokban.

Ezeken a területen rendelkezem szakmai tapasztalattal:

  • adminisztráció
  • ügyfélszolgálat
  • raktározás/logisztika
  • marketing
  • compliance
  • vállalati kommunikáció
  • rendezvényszervezés

2020-ig multinacionális cégeknél dolgoztam, sok pozíciót betöltve. Mindig oda kerültem át, ahol szükség volt a strukturált szemléletemre, a gyors észjárásomra és a proaktív problémamegoldó hozzáállásomra.

Dolgoztam marketing és sales koordinátorként, majd ügyvezetői asszisztensként, compliance koordinátorként és kommunikációs munkatársként. Ezt az utolsó három pozíciót egyszerre töltöttem be. 🙂 

Kommunikációs munkatársként főleg belső kommunikációs feladatokat kaptam, felelősségi körömbe tartozott a belső intranetes oldal és sharepoint kezelése, belső hírlevelek megírása, publikálása, az angol nyelvű, nemzetközi hírlevelek fordítása, belső közösségi oldalra készülő tartalmak gyártása, videógyártás felügyelete, kríziskommunikáció, sajtófigyelés, és sajtóközlemények készítése is.

Ügyvezetői asszisztensként irodavezetői, projektvezetői feladatokat láttam el, így az adminisztratív feladatok, beszerzésekkel kapcsolatos teendők, szolgáltatókkal való kapcsolattartás, tárgyalások megszervezése és lebonyolítása, együttműködések kialakítása, fenntartása, árajánlatok bekérése, statisztikák és elemzések elkészítése sem jelent gondot számomra.

Magas szinten kezelem a Microsoft alkalmazásokat, van tapasztalatom vállalatirányítási rendszerek kezelésében (SAP), weboldalkezelésben, a közösségi média felületek kezelésében, WordPress alapú honlap készítésben, illetve digitális tartalomkészítő alkalmazások használatában is.

Rendezvényszervezéssel is foglalkoztam. A kis, pár fős rendezvényektől kezdve többszáz fős események megszervezése, felügyelete, pénzügyi lekövetése is a feladataim közé tartozott.

Van tapasztalatom projektmenedzsment területén is. Szívesen és eredményesen dolgozom nagyobb önállóságot, precizitást, projektszemléletet igénylő feladatokon.

2021-ben döntöttem úgy, hogy a megszerzett tapasztalataimat, képességeimet a saját cégem keretein belül fogom ezentúl kamatoztatni kis, – és középvállalkozások támogatására koncentrálva.

A bemutatkozásom alapján két kép alakulhatott most Önben ki:

  1. Hűha! Ez a nő a nagyotmondás bajnoka, képtelenség, hogy valaki ennyi területen egy időben helytálljon.
  2. Hűha! Ha ez mind igaz, akkor erre a szakemberre van nekem is szükségem.

Önnek erre a szakemberre van szüksége! 🙂

Várom hívását!

Kucharik Gabi

06 70 7742015

dsc 2317 ps